Blichfeldt VVS

Bag Blichfeldt VVS står Thomas Blichfeldt, der har flere års erfaring inden for VVS. Den omfattende erfaring har gennem årene inkluderet såvel store som små opgaver, for alt fra private boligejere til virksomheder fra både Odense, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Flere års erfaring

Vores VVS firma kan håndtere stort set alle opgaver inden for VVS. Det inkluderer blandt andet fagentrepriser ved byggerier og renoveringer, reparationer af VVS-installationer, oliefyrsservice, installering og montering af jordvarme og meget, meget mere.

Skal Blichfeldt VVS stå for dit næste projekt?

Det være sig både inden for VVS arbejde, servicering af oliefyr, blikarbejde og opsætning samt montering af solcelleanlæg.

Du kan også udfylde formularen her på siden med en beskrivelse af det projekt du ønsker at få lavet, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.​

Kompetente samarbejdspartnere

Ved større entrepriseopgaver har vi mulighed for at benytte kompetente underleverandører, herunder tømrere, elektrikere og malere. Det er alle samarbejdspartnere , som vi gennem tiden har opbygget et nært og tillidsfuldt samarbejde med, og som vi ved, leverer håndværk i samme høje kvalitet som hos Blichfeldt VVS.

Kontakt vores VVS firma for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi går langt for at realisere dine ideer, og vi er altid klar med vejledning og et uforpligtende tilbud.

BLICHFELDT VVS.DK ApS

Odensevej 5
5550 Langeskov

Tlf.: 61 69 89 83
Mail: thomas@blichfeldtvvs.dk

CVR: 35646949

Ydelser

VVS

Som VVS firma udfører vi arbejde inden for varme, ventilation eller sanitet. Blichfeldt VVS står gerne for hele opgaven i både nye såvel som ældre bygninger. VVS eftersyn på det meste af Fyn, heriblandt Odense, Langeskov, Kerteminde og Munkebo​.

Ydelser

Solvarme

 

Et solvarmeanlæg består af udendørs solfangere, hvis frostvæske opsamler varmen fra solen og løber ind til en indendørs varmtvandsbeholder, hvor den afleverer varmen og løber retur til solfangerne.

ydelser

Gaspejs

 

Har du et gaspejse til at opvarme din bolig, er det vigtigt at få det optimale ud af fyret, og det kan vi hjælpe med hos BlichfeldtVVS.dk. Vi har gennem årene installeret og serviceret et utal af gaspejse, og selvom det ikke længere er tilladt at installere gaspejse, kan vi stadig tilbyde reparation, renovering og service af eksisterende løsninger.

Ydelser

Varmepumpe

 

Naturen stiller gratis grøn energi til rådighed, lad en jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe opvarme din bolig, og spar mange penge på varmebudgettet.

 

 

 

 

Ydelser

Jordvarme

Hos Blichfeldt VVS har vi omfattende erfaring med at installere jordvarmeanlæg – og vi kommer gerne rundt på hele Fyn og installerer jordvarme til dig. Når du skal have installeret jordvarme på Fyn, rådgiver vi dig om hvilket jordvarmeanlæg, der passer ideelt til netop din bolig på Fyn.

Bolig

Badeværelser

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

 

Bolig

Oliefyr

En stor del af Blichfeldt VVS opgaver ligger inden for montage, reparation og servicering af oliefyr.
Ved at anvende Blichfeldt VVS- og Oliefyrsservice som fast serviceleverandør, sikrer du, at have et velfungerende oliefyr i dit hjem eller i din virksomhed.

Du kan også kontakte os her