Solvarme

Naturen stiller gratis grøn energi til rådighed, lad en jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe opvarme din bolig, og spar mange penge på varmebudgettet.

Solceller & solvarme

Et solvarmeanlæg består af udendørs solfangere, hvis frostvæske opsamler varmen fra solen og løber ind til en indendørs varmtvandsbeholder, hvor den afleverer varmen og løber retur til solfangerne. Med en levetid på i hvert fald 20 år og en årlig besparelse på godt et par tusinde kroner er det et herligt regnestykke at lave.

Vi installerer og servicerer solvarme i Odense, Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Munkebo og andre steder på Fyn.

Solvarmeanlæg

Solfangere har været på det danske marked i mere end 30 år. Det moderne solvarmeanlæg giver både energibesparelse, men er også driftsikkert og effektivt til opvarmning af vand – og bidrager til rumopvarmning. Blichfeldt er specialist i solvarme og montering af solvarmeanlæg.

Lune dit budget

​Med solvarme kan du opnå stor energibesparelse, og dermed spare mange penge på elregningen. F.eks. ved at få solvarme i sommerhuset.

Sommerhuset bruges ofte mest i sommerperioden, hvor solens stråler kan udnyttes mest effektivt. Med en solfanger, kan 60-70% af dit varme vand blive opvarmet herfra, og med investeringen i en solfanger, vil pengene hurtigt være tjent ind – i form af energisparelse.

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.