Ærlig og tæt dialog mellem VVS’er og kunde

Vi løser stort set alle opgaver inden for VVS, og vi gør det altid med fokus på dine ønsker. Som VVS firma sætter vi en ære i at levere ordenligt kvalitetsarbejde, og netop derfor sørger Blichfeldt VVS altid for at have en tæt dialog med dig som kunde gennem hele arbejdet. På den måde kan du føle dig tryg fra start til slut, uanset m det drejer sig om småreparationer eller store entrepriser.

Varme & Vandinstallationer

Langt det meste vvs-arbejde kræver en autoriseret vvs-installatør.
Med Blichfeldt VVS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har mange års erfaring inden for faget.

Igennem årene har vi udført alle former for vvs-arbejde og er derfor også klar til at hjælpe jer med at løse de problemer, som jeres hjem, arbejdsplads eller institution står overfor.

​Fra vedligeholdelse af centralvarmeanlæg til opsætning af radiatorer, fra reparation af rørsystemer til udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner og hvad renoveringen af badeværelset ellers kræver.

Gaspejse

Har du et gaspejse til at opvarme din bolig, er det vigtigt at få det optimale ud af fyret, og det kan vi hjælpe med hos BlichfeldtVVS.dk. Vi har gennem årene installeret og serviceret et utal af gaspejse, og selvom det ikke længere er tilladt at installere gaspejse, kan vi stadig tilbyde reparation, renovering og service af eksisterende løsninger.

​Service af gaspejse

For at sikre maksimal ydeevne er det vigtigt jævnligt at få udført service på gaspejse. Vi tilbyder professionelle serviceeftersyn af alle typer gaspejse og forestår gerne reparationen, hvis det er påkrævet.​

Er fyret af ældre dato, kan man muligvis med en mindre renovering opnå endnu større effektivitet og dermed spare penge fremover. Dette kan vi rådgive omkring samt udføre.

​Gaspejse i Odense

Vi dækker det meste af Fyn og har især udført arbejde i Odense, Munkebo, Nyborg, Langeskov og Kerteminde.

Reparationer

Hvilken energikilde og hvilken varmepumpe der bedst dækker dine behov afhænger af mange faktorer. De forskellige købs- og driftsomkostninger skal overvejes. Men de enkelte varmepumpe-typer adskiller sig også fra hinanden, hvad angår installationsmuligheder, tilladelser og krav til bygningen.

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.